Diensten

Optima Computers kan vele diensten verrichten op ICT-gebied. Hieronder vindt u een overzicht van wat Optima Computers zoal voor u kan betekenen.

PC of laptop reparatie

Problemen of verstoringen met uw pc of laptop? Optima Computers kan bijna alles oplossen of repareren. Alles wordt in goed overleg met u gedaan, zodat u precies weet wat er met uw machine mis is en waar u aan toe bent.

Herinstallatie Windows

Traagheid bij pc of laptop is vaak een gevolg van een vervuilde Windows installatie. Wilt u uw computer weer up-to-date en vlot hebben? Dan is een herinstallatie een goede stap om te nemen. Kosten van een herinstallatie zijn € 52,00 inclusief btw.

Nieuwe pc of laptop

Voor een nieuwe pc of laptop bent u bij Optima Computers aan het juiste adres. U leest hier meer over op de Producten pagina.

Data back-up

Iedereen bewaart steeds meer op de computer en steeds meer zaken gaan digitaal. Daarom is het van groot belang om al uw bestanden zoals documenten, foto’s en video’s goed op te slaan. Echter is het niet voldoende om dit alleen op de computer te zetten. Daarom is het verstandig om data altijd op een tweede medium te bewaren. Hierbij kan Optima Computers u natuurlijk helpen.

Hulp op locatie

Optima Computers komt zowel aan huis als bedrijf. Of het nu gaat om een computerprobleem of een slecht werkende Wi-Fi. Voor vele soorten ICT-problemen kunt u terecht bij Optima Computers. De kosten hiervoor zijn € 42,00 per uur inclusief btw. Er wordt per kwartier gerekend. Reistijd wordt berekend in arbeidstijd.

Optima Computers kan onder andere

Levering nieuwe PC

Levering Laptop

Levering Tablet

Levering accessoires

Levering 2de hands producten

Reparatie PC

Reparatie Laptop

(Her)installatie Windows

(Her)installatie software

Computerhulp aan huis

Computerhulp aan bedrijf

Computerhulp op afstand

Installatie (Wi-Fi)-netwerk

PARTNERS

Voor al uw elektrawerk

  • Oplossen van storingen of kortsluitingen
  • (Bij)plaatsen van groepen of groepenkasten
  • Bijplaatsen of verplaatsen van stopcontacten
  • Aanleggen van een keukeinstallatie
  • Monteren en/of leveren van (buiten)verlichting
  • Aanleggen van data en televisie bekabeling
  • Domotica plaatsen en installeren
  • Installeren van medische ruimtes

Inkstation Middelburg

Wij leveren printer inkt cartridges voor alle grote merken zoals HP, Brother, Epson en Canon. Gebruik onze cartridge zoeker hierboven om de juiste producten voor uw printer te vinden en browse door ons uitgebreid assortiment laag geprijsde en hoogwaardige printer verbruiksartikelen.

BB2 Media

BB2 Media bouwt jouw wensen online.
Van website tot applicaties.
Gebruiksvriendelijk voor jou
en voor jouw klanten!