Uw computerhulp aan huis en bedrijf

Ontmoet Optima Computers

Verkoop

Bij Optima Computers kunt u terecht voor al uw aankopen, zowel nieuw als tweedehands. Voor prijzen van nieuw producten kunt u altijd bellen of e-mailen. Alle tweedehands producten vindt u terug in de webshop.

Reparatie

Optima Computers kan vele problemen voor u oplossen. Voor onder andere reparatie aan computer en laptop kunt u terecht. U krijgt altijd vooraf te weten wat een reparatie kost zodat u niet onverwacht voor kosten staat.

Hulp aan huis en bedrijf

Optima Computers komt ook aan huis en bedrijf. Zo hoeft u niet met uw zware computer naar een winkel of dergelijke toe. Alles wordt voor u geregeld.

Over Optima

2001 was het jaar waarin ik mijn eerste computer zelf bouwde. Helaas ging dit niet vanzelf en was ik genoodzaakt een hoop dingen uit te zoeken. Vanaf het moment dat deze pc werkte is mijn passie voor computers ontstaan. Zo vond ik een bijbaan bij een computerspeciaalzaak en heb deze gelegenheid aangegrepen om mij te verdiepen in het vak. Het starten van de opleiding ICT Beheerder in 2005 was een logisch gevolg. Hierbij heb ik praktijkervaring opgedaan bij computerspeciaalzaken en op de ICT-afdeling van bedrijven. Na mijn opleiding kon ik direct aan de slag als ICT Beheerder voor een stichting waarvoor ik 2½ jaar werkzaam ben geweest. Op 16 augustus 2011 heb ik de kans aangegrepen om mijn passie vorm te geven en Optima Computers was geboren.

Certificaten

Hieronder vind u een kort overzicht van mijn behaalde diploma’s en certificaten.

2006 ECDL Diploma
2008 Certificaat ITIL Training Praktijkleren
2009 Diploma ICT Beheerder MBO Niveau 4
2011 Diploma Beheerder Brandmeldinstallaties
2015 ECABO Erkend leerbedrijf

Hulp op afstand?

Klik op onderstaande knop en installeer TeamViewer.

Persoonlijk

Optima Computers is een eenmanszaak, dus u wordt altijd geholpen door dezelfde persoon. Hierdoor hoeft u uw probleem niet meermaals te vertellen.

Duidelijk

Alles wordt altijd in overleg gedaan. Kosten worden vooraf bekend gemaakt. Vragen en problemen worden altijd duidelijk uitgelegd aan de hand van voorbeelden en toelichting.

Klantvriendelijk

Optima Computers wordt elke dag met veel plezier vertegenwoordigd. U wordt netjes te woord gestaan en alle mogelijke hulp wordt u geboden.